Tiedote toimista Jokioisten Leivässä COVID-19 -viruksen leviämisen estämiseksi

Julkaistu 18.3.2020

Toimintojen jatkuvuus, tuotteiden turvallisuus sekä työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ja turvallisuus ovat Jokioisten Leipä Oy:lle ensiarvoisen tärkeä asia. Tämän vuoksi olemme muuttaneet toimintatapojamme koronavirus-epidemian ajaksi.

Olemme asettaneet omia matkustusrajoitteita, selvittäneet tilanteen henkilökunnalle ja tehneet varautumissuunnitelman toiminnan varmistamiseksi. Olemme pyytäneet tärkeimmiltä yhteistyökumppaneiltamme ja raaka-aineen toimittajiltamme lausunnot heidän varautumisestaan vallitsevaan tilanteeseen. Tämän hetken tietojen pohjalta COVID-19 -virus ei vaikuta raaka-aineiden saatavuuteen, mutta tiedotamme asiasta tilanteen muuttuessa. Pyrimme aina varmistamaan toimitusten häiriöttömän jatkumisen.

Olemme myös tehostaneet hygieniatoimia entisestään niin tuotannossa kuin asiakaspalvelussa.

Mutta mitä tämä kaikki meillä käytännössä tarkoittaa?

 

  • Käsien huolellinen pesu on normaalistikin osa leipomon arkea, mutta nyt huolehdimme siitä erityisellä tarkkuudella. Toivomme kahviloissamme vierailevilta asiakkailta samaa.
  • Käsien desinfiointipisteitä on lisätty sisäänkäyntien yhteyteen niin toimistotiloihin kuin kahviloihinkin.
  • Leipomotyössä meillä on normaalistikin käytössä erilaisia suojia, kuten kumihanskoja, hengitys- ja partasuojia ja niiden käyttöä jatketaan.
  • Olemme ohjeistaneet henkilökuntaa mahdollisien oireiden varalta. Toivomme myös sairastuneita asiakkaitamme pysyttelemään kotona oireiden ajan.
  • Emme tällä hetkellä ota vastaan ryhmiä leipomovierailuille. Vältämme yritystapaamisia.
  • Olemme tehneet uudet ohjeistukset koululuokkien ja seurojen varainhankintana tehtäviin raakapakastemyynteihin ja kontaktoineet kaikki tälle keväälle myynnin varanneet tahot.

 

Kahvilamme Jokioisilla ja Forssassa palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Suosittelemme riskiryhmään kuuluvia asiakkaitamme välttämään aamiais- ja lounasaikoja ja suosimaan sen sijaan hiljaisempia iltapäivän tunteja. Tarvittaessa voit tilata lounaan soittamalla kahvilaamme etukäteen ja tuomme tilauksen ulos autollesi.

PS! Meiltä saat take-away lounaan helposti myös mukaasi. Lounasboksin kertaluontoinen panttimaksu 3 €, lounas 8,90 €. Boksin saa tulla täyttämään lounaan hinnalla vaikka joka päivä!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi niin lounaalle kuin kahvittelemaan kaikki terveet asiakkaamme. Palvelemme yritysasiakkaitamme normaalisti.

 

Takaisin