Töihin Jokioisten Leivälle

Jokioisten Leivässä on tällä hetkellä noin 100 henkilöä erilaisissa työtehtävissä, aina leipureista pakkaajiin ja kuljettajista asiakaspalvelijoihin. Vakituisten työntekijöiden lisäksi erityisesti sesonki- ja loma-aikoina meillä työskentelee myös useita kymmeniä kausiapulaisia.

Otamme mielellämme vastaan työhakemuksia mahdollisesti avautuvia uusia työpaikkoja varten. Kasvavana yrityksenä rekrytoimme osaajia monipuolisesti erilaisiin rooleihin. Jos haluat jättää työhakemuksen, täytä oheinen työhakemuslomake ja lähetä se meille. Liitä oma CV:si osaksi hakemustasi.

Olemme yhteydessä sinuun viimeistään kahden viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä. Kontaktointi tapahtuu puhelimitse, joten täytäthän hakemuksen puhelinnumerokentän huolella.

 

Huom! Haemme edelleen ilta- ja viikonloppuvuoroihin työntekijöitä!

Kesätyörekry 2022 on sulkeutunut. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille. Jos olet jättänyt hakemuksen, emmekä ole kontaktoineet sinua, palaamme asiaan vielä muutaman viikon kuluessa.

Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille.

Kesälle 2022 meillä on avoinna 55 kesätyöpaikkaa. Pyrimme tarjoamaan töitä mahdollisimman monelle nuorelle tilanteesta riippuen joko koko kesäksi tai lyhyemmälle ajanjaksolle. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse viimeistään 2 viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Hakuaika päättyy, kun kaikki kesätyöpaikat on täytetty. Ilmoitamme hakuajan päättymisestä tässä.

  Työhakemus

  Perustiedot

  Lisätiedot


  Liitteet

  Voit liittää oheen CV:n, jossa kerrot mm. koulutustaustastasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi.


  Suostun