Myymälöiden ovet pysyvät auki

Julkaistu 27.3.2020

Päivitys 14.10.2020: Kahvilamme palvelevat normaalein aukioloajoin ja normaalein asiakaspaikoin. Huomioimme ajantasaiset tiedot ja ohjeet Covid-19 -viruksen leviämisen estämisen kannalta ja muutamme menettelytapojamme tarpeen vaatiessa. Tällä hetkellä kaikki asiakaspalvelijamme käyttävät suusuojusta ja huolehtivat korkeasta hygienista, jotta jokainen asiakkaamme voi turvallisesti asioida meillä. Tervetuloa!

 

—–

 

Kahviloista myymälöitä!

Vallitsevan koronavirus -tilanteen vuoksi poistamme maanantaista 30.3.2020 alkaen kahviloidemme kaikki asiakaspaikat. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, joten olemme kehittäneet jotain uutta! Kumpaankin kahvilaan, sekä Jokioisille että Forssaan, tuomme laajennetun valikoiman niin omia herkkujamme kuin muidenkin yritysten tuotteita aina elintarvikkeista tarpeellisiin kulutustavaroihin.

Tarjolla myös päivittäin vaihtuva take away -lounas sekä -keitto. Forssasta myös mahdollista ottaa salaattiannos mukaan!

Voit halutessasi varata tilauksesi ennakkoon soittamalla ja tuomme sen sinulle, kahvilan parkkipaikalle, sovittuna ajankohtana. Maksu onnistuu ulkona pankkikortilla. Näin pystymme auttamaan myös karanteenin omaisissa olosuhteissa eläviä asiakkaitamme.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!

Takaisin