Kesätyöhaku 2022 on käynnissä!

Julkaistu 21.1.2022

Haluatko osaksi mukavaa työporukkaa? Kiinnostaako työ vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä? Tervetuloa meille Jokioisten Leipään!

Jokioisten Leipä Oy on voimakkaasti kasvava, aktiivinen ja vastuullinen perheyritys sekä vahva toimija elintarvikealalla. Valmistamme leipomotuotteita monipuolisesti mm. vähittäiskauppoihin, kahviloihin, ravintola-alalle, kuntien ruokapalveluihin sekä alihankintana valtakunnallisille toimijoille aina kauppaketjuista muihin leipomoihin.

Työskentely meillä on mielekästä, monipuolista ja tehokasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöedut. Emme edellytä aiempaa osaamista elintarvikealan töistä.

Rekrytoimme osaajia monipuolisesti erilaisiin rooleihin.

Huomioimme työntekijän tarpeet ja tarjoamme niin määräaikaisia kuin vakituisia työsuhteita, kokopäiväisenä tai osa-aikaisena, monien erilaisten työtehtävien parissa. Työpanoksellasi on merkitystä ja arvostamme uusia ideoita ja näkökulmia!

Kesätyö 2022 -rekry on nyt avoinna.

Etsimme tällä hetkellä erityisesti kausiapulaisia kesäksi, mutta myös pidempiaikaisia työntekijöitä tuotantotyöhön. Palkkaamme kesätyöntekijöiksi niin alan opiskelijoita kuin myös osaajia, joille tehtävät ovat uusia.

Meillä on kesäksi avoinna yhteensä 55 työpaikkaa. Haku päättyy, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus https://jokioistenleipa.fi/rekrytointi/. Olemme yhteydessä sinuun 2 viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Takaisin