Jokioisten Leipä järjestää Juusto- ja Viinijuhlat 29.8.2015

Julkaistu 13.8.2015

Kartanon meijeri

Jokioisten Kartanon meijeri järjestää Jokioisilla Kartanopuistossa 29.8.2015 juusto- ja viinijuhlat. Pääosassa ovat juustot, joita katetaan mittavaan pöytään runsaasti esille koko illan ajaksi. Juustojen lisäksi on tarjolla myös muita paikallisia herkkuja ja illan teemana onkin lähiruoka. Juhla-alueella on mahdollisuus nauttia myös viiniä ja muita virvokkeita. Ovet aukeavat klo 17:00, ohjelma alkaa klo 18:00 ja juhlinta jatkuu puoleen yöhön.

Asiakkaita viihdyttävät artistit, joita on tarjolla monipuolisesti erilaisilla kokoonpanoilla; trubaduurista isoon cover-musiikkia esittävään soul-, blues- ja bilebändiin. Juhlaa tahdittavat loistava paikallinen ABGB, trubaduurit Bablo ja Esa Eloranta sekä Matti Kukkarossa Pänd Loimaalta. Mukana menossa myös mahtava dragqueen Nikola.

Lippujen hinta on 33 € ja niitä voi tilata osoitteesta lipunmyynti@kartanonmeijeri.fi tai käydä ostamassa Jokioisten Leivän kahviloista Jokioisilta ja Forssasta sekä Bar 54:sta Forssasta. Käy myös liittymässä juhlien tapahtumasivulle Facebookissa.

Takaisin