Elintarviketurvallisuusjärjestelmä
Julkaistu 31.12.2014
Jokioisten Leipä Oy on vuosien ajan ollut tunnettu Maun Verran Paremmista tuotteistaan vuodesta 1983. Jokioisilla on aina pyritty tekemään maukkaita ja turvallisia tuotteita. Vuoden 2012 lopulla alettiin rakentamaan FSSC 22000-standardiin perustuvaa elintarviketurvallisuusjärjestelmää.
Jokioisten Leipä Oy on 8.12.2014 läpäissyt Inspecta sertifiointi Oy:n auditoinnin ja olemme saavuttaneet FSSC 22000 elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatin. FSSC 22000 on nykyaikainen elintarviketurvallisuuteen keskittyvä toiminnanohjausjärjestelmä. Jokioisten Leipä Oy:n Leivänkujalla valmistamat leipomotuotteet kuuluvat tämän sertifikaatin piiriin.