Alkuvuoden kausiherkut kaupoissa

Julkaistu 13.1.2022

Oletko tänä vuonna jo maistanut Suomen parhaimmiksikin kehuttuja Runebergintorttuja?

Jokioisten Leivän Runebergintortut leivotaan Valion voilla omassa konditoriassamme Jokioisilla. Suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita! Valmistamme torttuja myös gluteenittomana Portaan toimipisteessämme.

 

Tai maistuuko ennemmin laskiaispullat?

Valikoimastamme löytyy laskiaispullia sekä makealla vadelmahillolla että herkullisella mantelimassalla täytettynä. Lisäksi teemme meheviä laskiaismunkkeja, joissa kermavaahdon kaverina mansikkahilloa. Meiltä löytyy laskiaispullia myös gluteenittomana.

 

Kansallinen leipäviikko 2021

Julkaistu 17.9.2021

Tänä vuonna kansallisen leipäviikon teemana on #herkkuleipä.

Millainen on sinun suosikkileipäsi?

Tämän kysymyksen ääreen palaamme ajoittain, kun me täällä Jokioisilla suunnittelemme valikoimamuutoksia. Millaisia leipiä kuluttajat haluavat? Millainen leipä on paras mahdollinen pohja herkkuleiväksi?

Kuluneen vuoden aikana valikoimaamme on lisätty meheviä uutuussämpylöitä sekä olemme kehittäneet jo olemassa olevia leipiä entistä paremmiksi. Niinpä uskomme, että kattavasta valikoimastamme löytyy jokaiselle oma lempparinsa. Se jokaisen oma herkkuleipä.

 

Lisätietoja leipäviikosta Leipätiedotuksen nettisivuilta täältä.

Yritysesittelyvideo 2021

Julkaistu 20.5.2021

Fiksut energiatoimet leipomoissamme

Julkaistu 4.5.2021

Maaseudun energiayrittäjyys -hankkeen kanssa yhteistyössä tehty artikkeli Jokioisten Leivän ekologisista energiaratkaisuista on luettavissa alla olevasta linkistä. Ohessa myös jutun yhteydessä julkaistu video aiheesta.

https://energiayrittajyys.fi/?q=content/leipomon-fiksut-energiatoimet

Pääsiäinen lähestyy!

Julkaistu 25.3.2021

Kevään merkkejä nähtävillä kaupoissa ja omissa kahviloissamme!

Perinteiset herkkumme Hillomunkki ja Pääsiäiskäpykakku ovat saaneet Pääsiäiseen Aurinkoisen keltaiset kuorrutteet ja pajunkissat koristeeksi.

Halutessasi lisätietoa Herkuistamme arkeen ja Pääsiäiseen saat soittamalla 03 4241 000 tai lähettämällä sähköpostia myynti@jokioistenleipa.fi

 

Kevään pakastemyynnit varataan nyt!

Julkaistu 9.3.2021

 

 

Onko ryhmäsi tai luokkasi suunnittelemassa varainhankintaa? Anna meidän auttaa!

 

Järjestämme tänäkin keväänä lasten ja nuorten hyväksi perinteisiä Jokioisten Leivän raakapakastemyyntejä. Haluamme tarjota yksinkertaisen ja helpon tavan kerätä varoja koululuokille myyden vastuullisia ja kotimaisia tuotteita.

Pakastemyynti ovat vallitsevassa tilanteessa yksi turvallisimmista varainkeruutavoista, koska tilattujen pakasteiden jako tapahtuu reippaasti, kokonaan ulkotiloissa ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Tarjoamme laadukkaita, Suomessa valmistettuja leipomotuotteita ja todella kilpailukykyisen provision. Jopa 40% kokonaismyynnistä voi olla teidän! Varainkeruu raakapakastemyynnillä on helppoa, eikä sinun tarvitse pohtia tuotteiden jakoa tai rahojen tilityksiä itse, sillä me hoidamme sen kaiken puolestasi.

 

Kysy lisää tai varaa oma pakastemyynti-iltasi myyntipalvelustamme. Voit soittaa 03-4241 000 (klo 8-16) tai lähettää sähköpostia myynti@jokioistenleipa.fi.

Pidä kiirettä, sillä kalenteri täyttyy koko ajan!

 

Runebergintortut kaupoissa!

Julkaistu 26.1.2021

 

Runebergin päivä lähestyy! Meidän herkulliset tortut nyt saatavilla kaupoista kattavasti lähes koko Etelä-Suomen alueella! Oletko jo maistanut?

Joulun herkut nyt kaupoissa!

Julkaistu 7.12.2020

Kaikki Jokioisten parhaat jouluherkut nyt saatavilla kaupoissa ja omissa kahviloissamme!

 

Rauhallista joulua!

Halloweenin kausituotteet saatavilla + vinkki!

Julkaistu 14.10.2020

 

Halloween lähestyy ja sen myötä myös kausituotteet tulevat tarjolle. Kokeile taattua suosikkia; herkullista appelsiinisuklaaseen dipattua munkkia! Tai jos munkin hurja ilme säikäyttää, maista sen sijaan pieneltä kurpitsalta näyttävää leivosta.

 

Vinkki! Myös perinteisiä tuotteita tuunaamalla saat luotua kivaa halloween-henkeä kahvipöytään tai vitriiniin. Hauska ja helppo idea on esimerkiksi pursottaa hillomunkille suklaalla silmät. Haastetta kaipaava voi vaikkapa muotoilla shampanjakakun päälle suuren hämähäkin seitin.

 

Hurjaa halloweenia!

Myymälöiden ovet pysyvät auki

Julkaistu 27.3.2020

Päivitys 14.10.2020: Kahvilamme palvelevat normaalein aukioloajoin ja normaalein asiakaspaikoin. Huomioimme ajantasaiset tiedot ja ohjeet Covid-19 -viruksen leviämisen estämisen kannalta ja muutamme menettelytapojamme tarpeen vaatiessa. Tällä hetkellä kaikki asiakaspalvelijamme käyttävät suusuojusta ja huolehtivat korkeasta hygienista, jotta jokainen asiakkaamme voi turvallisesti asioida meillä. Tervetuloa!

 

—–

 

Kahviloista myymälöitä!

Vallitsevan koronavirus -tilanteen vuoksi poistamme maanantaista 30.3.2020 alkaen kahviloidemme kaikki asiakaspaikat. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, joten olemme kehittäneet jotain uutta! Kumpaankin kahvilaan, sekä Jokioisille että Forssaan, tuomme laajennetun valikoiman niin omia herkkujamme kuin muidenkin yritysten tuotteita aina elintarvikkeista tarpeellisiin kulutustavaroihin.

Tarjolla myös päivittäin vaihtuva take away -lounas sekä -keitto. Forssasta myös mahdollista ottaa salaattiannos mukaan!

Voit halutessasi varata tilauksesi ennakkoon soittamalla ja tuomme sen sinulle, kahvilan parkkipaikalle, sovittuna ajankohtana. Maksu onnistuu ulkona pankkikortilla. Näin pystymme auttamaan myös karanteenin omaisissa olosuhteissa eläviä asiakkaitamme.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!