Joulun herkut nyt kaupoissa!

Julkaistu 7.12.2020

Kaikki Jokioisten parhaat jouluherkut nyt saatavilla kaupoissa ja omissa kahviloissamme!

 

Rauhallista joulua!

Halloweenin kausituotteet saatavilla + vinkki!

Julkaistu 14.10.2020

 

Halloween lähestyy ja sen myötä myös kausituotteet tulevat tarjolle. Kokeile taattua suosikkia; herkullista appelsiinisuklaaseen dipattua munkkia! Tai jos munkin hurja ilme säikäyttää, maista sen sijaan pieneltä kurpitsalta näyttävää leivosta.

 

Vinkki! Myös perinteisiä tuotteita tuunaamalla saat luotua kivaa halloween-henkeä kahvipöytään tai vitriiniin. Hauska ja helppo idea on esimerkiksi pursottaa hillomunkille suklaalla silmät. Haastetta kaipaava voi vaikkapa muotoilla shampanjakakun päälle suuren hämähäkin seitin.

 

Hurjaa halloweenia!

Myymälöiden ovet pysyvät auki

Julkaistu 27.3.2020

Päivitys 14.10.2020: Kahvilamme palvelevat normaalein aukioloajoin ja normaalein asiakaspaikoin. Huomioimme ajantasaiset tiedot ja ohjeet Covid-19 -viruksen leviämisen estämisen kannalta ja muutamme menettelytapojamme tarpeen vaatiessa. Tällä hetkellä kaikki asiakaspalvelijamme käyttävät suusuojusta ja huolehtivat korkeasta hygienista, jotta jokainen asiakkaamme voi turvallisesti asioida meillä. Tervetuloa!

 

—–

 

Kahviloista myymälöitä!

Vallitsevan koronavirus -tilanteen vuoksi poistamme maanantaista 30.3.2020 alkaen kahviloidemme kaikki asiakaspaikat. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, joten olemme kehittäneet jotain uutta! Kumpaankin kahvilaan, sekä Jokioisille että Forssaan, tuomme laajennetun valikoiman niin omia herkkujamme kuin muidenkin yritysten tuotteita aina elintarvikkeista tarpeellisiin kulutustavaroihin.

Tarjolla myös päivittäin vaihtuva take away -lounas sekä -keitto. Forssasta myös mahdollista ottaa salaattiannos mukaan!

Voit halutessasi varata tilauksesi ennakkoon soittamalla ja tuomme sen sinulle, kahvilan parkkipaikalle, sovittuna ajankohtana. Maksu onnistuu ulkona pankkikortilla. Näin pystymme auttamaan myös karanteenin omaisissa olosuhteissa eläviä asiakkaitamme.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!

Tiedote toimista Jokioisten Leivässä COVID-19 -viruksen leviämisen estämiseksi

Julkaistu 18.3.2020

Toimintojen jatkuvuus, tuotteiden turvallisuus sekä työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ja turvallisuus ovat Jokioisten Leipä Oy:lle ensiarvoisen tärkeä asia. Tämän vuoksi olemme muuttaneet toimintatapojamme koronavirus-epidemian ajaksi.

Olemme asettaneet omia matkustusrajoitteita, selvittäneet tilanteen henkilökunnalle ja tehneet varautumissuunnitelman toiminnan varmistamiseksi. Olemme pyytäneet tärkeimmiltä yhteistyökumppaneiltamme ja raaka-aineen toimittajiltamme lausunnot heidän varautumisestaan vallitsevaan tilanteeseen. Tämän hetken tietojen pohjalta COVID-19 -virus ei vaikuta raaka-aineiden saatavuuteen, mutta tiedotamme asiasta tilanteen muuttuessa. Pyrimme aina varmistamaan toimitusten häiriöttömän jatkumisen.

Olemme myös tehostaneet hygieniatoimia entisestään niin tuotannossa kuin asiakaspalvelussa.

Mutta mitä tämä kaikki meillä käytännössä tarkoittaa?

 

  • Käsien huolellinen pesu on normaalistikin osa leipomon arkea, mutta nyt huolehdimme siitä erityisellä tarkkuudella. Toivomme kahviloissamme vierailevilta asiakkailta samaa.
  • Käsien desinfiointipisteitä on lisätty sisäänkäyntien yhteyteen niin toimistotiloihin kuin kahviloihinkin.
  • Leipomotyössä meillä on normaalistikin käytössä erilaisia suojia, kuten kumihanskoja, hengitys- ja partasuojia ja niiden käyttöä jatketaan.
  • Olemme ohjeistaneet henkilökuntaa mahdollisien oireiden varalta. Toivomme myös sairastuneita asiakkaitamme pysyttelemään kotona oireiden ajan.
  • Emme tällä hetkellä ota vastaan ryhmiä leipomovierailuille. Vältämme yritystapaamisia.
  • Olemme tehneet uudet ohjeistukset koululuokkien ja seurojen varainhankintana tehtäviin raakapakastemyynteihin ja kontaktoineet kaikki tälle keväälle myynnin varanneet tahot.

 

Kahvilamme Jokioisilla ja Forssassa palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Suosittelemme riskiryhmään kuuluvia asiakkaitamme välttämään aamiais- ja lounasaikoja ja suosimaan sen sijaan hiljaisempia iltapäivän tunteja. Tarvittaessa voit tilata lounaan soittamalla kahvilaamme etukäteen ja tuomme tilauksen ulos autollesi.

PS! Meiltä saat take-away lounaan helposti myös mukaasi. Lounasboksin kertaluontoinen panttimaksu 3 €, lounas 8,90 €. Boksin saa tulla täyttämään lounaan hinnalla vaikka joka päivä!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi niin lounaalle kuin kahvittelemaan kaikki terveet asiakkaamme. Palvelemme yritysasiakkaitamme normaalisti.

 

Runebergin tortuista hyvää palautetta

Julkaistu 7.2.2020

 

Lasten suusta tulee totuus – vai miten se meni? 😄 ⁠
Saimme päiväkodin lapsilta suloisen palautteen Runebergin tortuistamme. Mukana oli myös upea pahviaskartelu!⁠

Olemme saaneet paljon hyvää palautetta tänä vuonna Runebergeistä. Haluamme kiittää teitä jokaista, jotka olette kehuneet torttujamme niin suoraan meille palautelomakkeen kautta kuin erinäisissä nettikommenteissa torttuvertailujen yhteydessä. Hienoa kuulla, että tuotteemme maistuu ❣️⁠

Kiitos!

Muista Runebergin päivä!

Julkaistu 28.1.2020

Meiltä maukkaimmat Runebergin tortut sekä perinteisenä versiona että gluteenittomana!

Hyvää joulua!

Julkaistu 17.12.2019

Muista korvapuustipäivä 4.10. !

Julkaistu 2.10.2019

Jokioisten gluteenittomat pikkuleivät

Julkaistu 2.10.2019

Nyt saatavilla uudet, mehevät pitkot!

Julkaistu 29.5.2019