Tilaa vapputuotteet nyt!

Julkaistu 19.4.2022

Kaikki maistuvat vappuherkut; munkit ja tippaleivät, ovat nyt saatavilla!

Lisätietoja valikoimasta nettisivujen tuotteet-osiosta tai ottamalla yhteyttä toimistoon.

 

Tilaukset:

Yksityishenkilöt: Tehtaanmyymälä 03 4241 029 (ark. klo 7-17)

Yritykset/yhdistykset: Myyntipalvelu 03 4241 000 (ark. 8-16)

 

Kesätyöhaku 2022 on käynnissä!

Julkaistu 21.1.2022

Haluatko osaksi mukavaa työporukkaa? Kiinnostaako työ vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä? Tervetuloa meille Jokioisten Leipään!

Jokioisten Leipä Oy on voimakkaasti kasvava, aktiivinen ja vastuullinen perheyritys sekä vahva toimija elintarvikealalla. Valmistamme leipomotuotteita monipuolisesti mm. vähittäiskauppoihin, kahviloihin, ravintola-alalle, kuntien ruokapalveluihin sekä alihankintana valtakunnallisille toimijoille aina kauppaketjuista muihin leipomoihin.

Työskentely meillä on mielekästä, monipuolista ja tehokasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöedut. Emme edellytä aiempaa osaamista elintarvikealan töistä.

Rekrytoimme osaajia monipuolisesti erilaisiin rooleihin.

Huomioimme työntekijän tarpeet ja tarjoamme niin määräaikaisia kuin vakituisia työsuhteita, kokopäiväisenä tai osa-aikaisena, monien erilaisten työtehtävien parissa. Työpanoksellasi on merkitystä ja arvostamme uusia ideoita ja näkökulmia!

Kesätyö 2022 -rekry on nyt avoinna.

Etsimme tällä hetkellä erityisesti kausiapulaisia kesäksi, mutta myös pidempiaikaisia työntekijöitä tuotantotyöhön. Palkkaamme kesätyöntekijöiksi niin alan opiskelijoita kuin myös osaajia, joille tehtävät ovat uusia.

Meillä on kesäksi avoinna yhteensä 55 työpaikkaa. Haku päättyy, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus https://jokioistenleipa.fi/rekrytointi/. Olemme yhteydessä sinuun 2 viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Alkuvuoden kausiherkut kaupoissa

Julkaistu 13.1.2022

Oletko tänä vuonna jo maistanut Suomen parhaimmiksikin kehuttuja Runebergintorttuja?

Jokioisten Leivän Runebergintortut leivotaan Valion voilla omassa konditoriassamme Jokioisilla. Suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita! Valmistamme torttuja myös gluteenittomana Portaan toimipisteessämme.

 

Tai maistuuko ennemmin laskiaispullat?

Valikoimastamme löytyy laskiaispullia sekä makealla vadelmahillolla että herkullisella mantelimassalla täytettynä. Lisäksi teemme meheviä laskiaismunkkeja, joissa kermavaahdon kaverina mansikkahilloa. Meiltä löytyy laskiaispullia myös gluteenittomana.

 

Kansallinen leipäviikko 2021

Julkaistu 17.9.2021

Tänä vuonna kansallisen leipäviikon teemana on #herkkuleipä.

Millainen on sinun suosikkileipäsi?

Tämän kysymyksen ääreen palaamme ajoittain, kun me täällä Jokioisilla suunnittelemme valikoimamuutoksia. Millaisia leipiä kuluttajat haluavat? Millainen leipä on paras mahdollinen pohja herkkuleiväksi?

Kuluneen vuoden aikana valikoimaamme on lisätty meheviä uutuussämpylöitä sekä olemme kehittäneet jo olemassa olevia leipiä entistä paremmiksi. Niinpä uskomme, että kattavasta valikoimastamme löytyy jokaiselle oma lempparinsa. Se jokaisen oma herkkuleipä.

 

Lisätietoja leipäviikosta Leipätiedotuksen nettisivuilta täältä.

Yritysesittelyvideo 2021

Julkaistu 20.5.2021

Fiksut energiatoimet leipomoissamme

Julkaistu 4.5.2021

Maaseudun energiayrittäjyys -hankkeen kanssa yhteistyössä tehty artikkeli Jokioisten Leivän ekologisista energiaratkaisuista on luettavissa alla olevasta linkistä. Ohessa myös jutun yhteydessä julkaistu video aiheesta.

https://energiayrittajyys.fi/?q=content/leipomon-fiksut-energiatoimet

Pääsiäinen lähestyy!

Julkaistu 25.3.2021

Kevään merkkejä nähtävillä kaupoissa ja omissa kahviloissamme!

Perinteiset herkkumme Hillomunkki ja Pääsiäiskäpykakku ovat saaneet Pääsiäiseen Aurinkoisen keltaiset kuorrutteet ja pajunkissat koristeeksi.

Halutessasi lisätietoa Herkuistamme arkeen ja Pääsiäiseen saat soittamalla 03 4241 000 tai lähettämällä sähköpostia myynti@jokioistenleipa.fi

 

Kevään pakastemyynnit varataan nyt!

Julkaistu 9.3.2021

 

 

Onko ryhmäsi tai luokkasi suunnittelemassa varainhankintaa? Anna meidän auttaa!

 

Järjestämme tänäkin keväänä lasten ja nuorten hyväksi perinteisiä Jokioisten Leivän raakapakastemyyntejä. Haluamme tarjota yksinkertaisen ja helpon tavan kerätä varoja koululuokille myyden vastuullisia ja kotimaisia tuotteita.

Pakastemyynti ovat vallitsevassa tilanteessa yksi turvallisimmista varainkeruutavoista, koska tilattujen pakasteiden jako tapahtuu reippaasti, kokonaan ulkotiloissa ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Tarjoamme laadukkaita, Suomessa valmistettuja leipomotuotteita ja todella kilpailukykyisen provision. Jopa 40% kokonaismyynnistä voi olla teidän! Varainkeruu raakapakastemyynnillä on helppoa, eikä sinun tarvitse pohtia tuotteiden jakoa tai rahojen tilityksiä itse, sillä me hoidamme sen kaiken puolestasi.

 

Kysy lisää tai varaa oma pakastemyynti-iltasi myyntipalvelustamme. Voit soittaa 03-4241 000 (klo 8-16) tai lähettää sähköpostia myynti@jokioistenleipa.fi.

Pidä kiirettä, sillä kalenteri täyttyy koko ajan!

 

Runebergintortut kaupoissa!

Julkaistu 26.1.2021

 

Runebergin päivä lähestyy! Meidän herkulliset tortut nyt saatavilla kaupoista kattavasti lähes koko Etelä-Suomen alueella! Oletko jo maistanut?

Joulun herkut nyt kaupoissa!

Julkaistu 7.12.2020

Kaikki Jokioisten parhaat jouluherkut nyt saatavilla kaupoissa ja omissa kahviloissamme!

 

Rauhallista joulua!